dimecres, 3 d’octubre del 2007

La colla gegantera Fal·lera Gironina celebra el desè aniversari oferint el pregó de Fires 2007

Diari de Girona:

La colla gegantera Fal·lera Gironina serà l´encarregada de fer el Pregó de les Fires de Girona 2007. L´alcaldessa de Girona, Anna Pagans, va explicar que el pregó del dia 26 que donarà el tret de sortida a les festes de Girona correrà a càrrec de l´entitat Fal·lera Gironina, que enguany celebra el seu desè aniversari. Pagans va expressar que a banda de fer l´espectacle de després de la lectura del pregó, els ha semblat una bona idea que aquesta entitat gironina «pugés al balcó i es dirigís a tota la gent que esperem que ompli la plaça».
Segons ha pogut saber Diari de Girona, la Fal·lara Gironina té previst per aquell dia una cercavila des de Vista Alegre i a partir de les vuit del vespre es farà l´espectacle inaugural. En els darrers anys, l´equip de govern ha donat prioritat als grups que celebraven anys i en els casos d´Els Pastorets i de Ràdio Girona van aconseguir dos espectacles atractius.

El Punt:

L'entitat gegantera Fal·lera Gironina serà l'encarregada de fer el pregó de les Fires de Girona d'aquest any, que tindrà lloc el dia 26 vinent, i també farà l'espectacle posterior. Així mateix, el consistori va donar a conèixer ahir el cartell de Fires, obra de l'artista Jordi Martorano, col·laborador de l'Ajuntament, que pretén que la seva obra sigui interpretativa. L'anomena Aurora de la nit , i el dibuix té unes traces en negre sobre fons gris, sense que s'hi pugui entreveure cap definició en concret.

La lectura del pregó del dia 26 donarà el tret de sortida a les Fires de Sant Narcís, que s'allargaran fins al dia 4 de novembre, quan acabaran amb el tradicional castell de focs. La celebració, aquest any, del desè aniversari de l'entitat gegantera Fal·lera Gironina és un dels principals motius pels quals ha estat escollida per fer la lectura del pregó i l'espectacle posterior. L'entitat col·labora des de fa anys en actes tradicionals que es fan a la ciutat al llarg de l'any.



L'àudio està editat, pro us he posat el més important

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada