dimarts, 30 d’octubre de 2012

La inauguració de les Fires de Sant Narcís en 360º

El passat divendres, 26 d'octubre de 2012, la cercavila de Fal·lera Gironina va encetar els actes d'inauguració de les Fires i Festes de Sant Narcís de Girona.

Durant tot el recorregut ens va seguir molta gent. I la Plaça del Vi era plena a vessar. En Jaume Llorens va fer una foto d'aquelles que es recorden per sempre més. Es tracta d'una vista de la Plaça del Vi just quan una pluja sensacional de mosques de Sant Narcís va caure sobre els quatre gegants que estaven ballant a ritme del Jaleo. Feu clic sobre la imatge de sota per poder veure-la gaudir de valent...1 comentari:

 1. I found your website in a blog´s friend and I made it one of my favorites. I will keep up with it. It´s really nice!
  Here are my websites, check it out too. Maybe you will find something useful. I am an Email marketing consultant and email marketing Databases specialist. I am passionate about my email marketing work. I can help you with any Email marketing Campaign or even if you need to buy an Email Marketing Database Worldwide.
  Instead of thinking about your email database as a certain number of people, try assigning the value of a modest sale to each customer ($50). All of the sudden, a list of 10, 000 contacts is worth a sum of $500,000 to your company!

  www.europeanemaildatabases.com
  www.brandleaderemaildatabases.com
  www.fichiersdemailsdumonde.com
  www.worldemaildatabases.com
  www.world-database.info
  www.fichiersdemails.com
  www.fichiers-de-france.com
  www.fichiersdeurope.com
  www.divulgaletter.net
  www.portugalempresarial.net
  www.lista-de-emails.com
  www.italiadatabase.com

  ResponElimina