divendres, 2 de febrer del 2007

GOSPELIANS - Cor de Gospel de La Mirona - Salt

El proper diumenge 4 de febrer el Cor de Gospel de la Casa de la Música Popular | la Mirona farà la seva primera aparició pública a la mateixa Sala la Mirona. El Cor de Gospel forma part del projecte de la Casa de la Música Popular | la Mirona de recent creació. Les cases de la Música Popular són un projecte pioner a casa nostra amb la principal vocació de fer la música popular absolutament propera a tothom . Actualment , associades en una xarxa, ja existeixen les Cases de la Música Popular La Mirona, Mataró i L’Hospitalet.

El Cor de Gospel de la Casa de la Música Popular | La Mirona va començar la seva activitat l’abril del 2006 , amb un taller obert a tothom dirigit per en Dani Alonso , el seu director actual i per Ramon Escalé , coordinador de la Xarxa Gospel de Catalunya , entitat que aglutina els Cors de Gospel nascuts en el sí de les Cases de la Música . Des de llavors la seva activitat no ha parat i assaig rere assaig el Cor ha anat progressant i adquirint un considerable nivell interpretatiu. En paraules d’en Dani " poques vegades m’he trobat amb un cor que assoleixi aquest solvència musical tan ràpidament ".

A l’estrena del Cor Gospel de La Mirona assistiran també com a convidats i compartint concert i escenari altres Cors de la Xarxa Gospel com Gospel Sons de Mataró dirigit per Ramon Escalé, i com a convidats especials el Cor Gospel de Gràcia dirigit per en Dani Alonso .

La Xarxa Gospel de Catalunya és una entitat vinculada a les Cases de Música Popular que pretén dinamitzar la música gospel a Catalunya, impulsant i gestionant cors de gospel, així com realitzar activitats vinculades amb aquest estil musical .


1 comentari:

  1. Jo conec a alguns que canten aquí, són amics dels meus pares. Canten moolt bee!!

    ResponElimina