dijous, 12 de maig del 2011

Proposta electoral per part de la CUP

Avui hem sortit nombrats al diari en una proposta que fa la CUP per la cultura Gironina, us la posem a sota perquè la pogueu llegir amb més calma.

La CUP proposa crear un nou punt de trobada destinat a la cultura popular

La CUP de Girona ha proposat crear un nou punt de trobada destinat a la cultura popular i tradicional, ja que el Mas Abella, utilitzat per entitats com la Fal·lera Gironina, els Diables de l'Onyar o Orella Activa, es troba en un estat "lamentable" i les seves instal·lacions resulten "insuficients" per al seu propòsit, en opinió del seu alcaldable, Jordi Navarro. Segons afirma, una bona part està infrautilitzada i s'utilitza de magatzem.
Per aquest motiu, la formació gironina ha proposat l'establiment d'una nova infraestructura per a la cultura popular, que sigui més cèntric, cogestionat amb l'Ajuntament i que concentri diverses funcions. En concret, defensen que hauria de tenir més sales per als assajos i un magatzem que els permetéstenir el bestiari, els petards o la roba ben endreçats. A més, defensen que també caldria instal·lar-hi una cafeteria per tal de fomentar la cohesió i la xarxa entre les diferents disciplines de la cultura popular.



http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/05/12/cup-proposa-crear-nou-punt-trobada-destinat-cultura-popular/486278.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada